Elektra aanleggen in Amstelveen

elektra aanleggenBent u momenteel bezig met de aan-, ver- of nieuwbouw van uw woning, of wilt u elders in uw woning gebruik kunnen maken van elektriciteit, wat nu nog niet mogelijk is? Voor het aanleggen van elektra in Amstelveen nodigen we u graag van harte uit voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek, om de mogelijkheden hierin door te nemen. Waar kan de elektra via uw muren lopen en waar moeten elektriciteitskabels onder uw woning door getrokken worden? Wij geven u niet alleen een passend advies vooraf, we denken ook graag mee over betere oplossingen om bijvoorbeeld kortsluiting in uw woning tegen te gaan.

Het aanleggen van elektra in woningen

Wanneer u over voldoende kennis van elektra beschikt kunt u proberen de elektra zelf aan te leggen in uw woning. Het kan echter geen kwaad om dit uit te besteden aan een elektromonteur, omdat u op die manier de kans op een kortsluiting en daarmee een stroomstoring of zelfs brand in uw woning voorkomt. Bij het aanleggen van elektra in woningen in Amstelveen letten wij op de ondergrond, de manier waarop de kabels tegen elkaar liggen, enzovoorts. Op de ondergrond liggen vaak scherpe voorwerpen als kleine steentjes, die door de bescherming van de elektriciteitskabels drukken.

Ook wanneer kabels te dicht bij elkaar liggen kan schade ontstaan als gevolg van het smelten van de bescherming om de kabels. Zodra twee kabels tegen elkaar komen is er sprake van kortsluiting.

Waarom kiest u voor ons?

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten

Stoppenkast werkzaamheden

Storingen en kortsluiting

24-uurs storingsdienst