Waarom kiest u voor ons?

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten

Stoppenkast werkzaamheden

Storingen en kortsluiting

24-uurs storingsdienst

Elektrotechniek in Amstelveen

elektrotechniek in AmstelveenElektrotechniek is een ruim begrip, wat onder meer gericht is op het aanpassen of uitbreiden van de elektrische apparatuur in een woning. Dit kan bijvoorbeeld door nieuwe elektriciteitskabels in uw woning of tussen muren aan te leggen, het aantal stopcontacten uit te breiden in uw woning, aansluitpunten voor verlichting te maken, enzovoorts. Hoewel u deze klussen vaak ook zelf kunt doen, kiest u wellicht liever voor de zekerheid van een ervaren elektricien. Voor werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek in Amstelveen bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel in uw huidige woning als bijvoorbeeld bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning.

Elektrotechniek in nieuwe woningdelen

Wanneer u momenteel bezig bent met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, zult u geheid tegen klussen op het gebied van elektrotechniek aanlopen. U wilt wellicht ook televisie kunnen kijken in het nieuwe deel van uw woning, er moeten aansluitpunten voor verlichting komen en u wilt stopcontacten om elektrische apparaten te kunnen gebruiken. Voor deze klussen bent u bij de elektricien van Amstelveen van harte welkom!

Wij komen naar u toe om de elektriciteitskabels aan te leggen, zodanig dat de kans op kortsluiting door het versmelten van kabels of scherpe voorwerpen voorkomen wordt. Vanuit de kabels maken we aansluitpunten en installeren we de stopcontacten voor u. Wilt u ook direct verlichting aangesloten hebben in uw nieuwe deel? Geen probleem, onze medewerkers helpen u hier graag bij. Zo heeft u voor de volledige elektrotechniek van uw woning een betrouwbare partner.